1923 Filminin Yıldızı Netflix’in Gerilim Filminde Rol Alacak

1923'ün yıldızı ünlü oyuncu Aminah Nieves yakında vizyona girecek bir Netflix filminde rol aldı.

Yellowstone prequel’inde Teonna Rainwater’ı canlandıran aktör, Kathryn Bigelow’un şu anda adı açıklanmayan gerilim filminde başrol oyuncuları Idris Elba ve Rebecca Ferguson’a katılıyor. Yeni gelen Malachi Beasley de filmde rol alacak.

Filmin konusu gizli tutulmakla birlikte, ulusal bir krizin yaşandığı Beyaz Saray’da geçeceği bildirildi. Karakter detayları henüz açıklanmadı.

Bigelow’un 2017’nin hit gerilim filmi Detroit’ten bu yana ilk projesi olan filmde ayrıca Jared Harris, Greta Lee, Gabriel Basso, Tracy Letts ve Moses Ingram rol alıyor.

Filmle ilgili haberler ilk olarak yayıncı tarafından bu yılın başlarında New York’taki Upfront sunumu sırasında duyuruldu.

Etkinlik sırasında Netflix ayrıca Adam Sandler’ın başrolünü oynadığı Happy Gilmore 2’nin yanı sıra popüler bilimkurgu dizisi 3 Body Problem’ın geri dönüşünü de duyurdu.

Nieves’e gelince, aktör bundan sonra bu yaz yapımına başlanan 1923’ün beklenen ikinci sezonunda yer alacak.

İlk sezonu 2022’de Paramount+’da gösterime giren dizi, Jacob ve Cara Dutton’ın (Harrison Ford ve Helen Mirren tarafından canlandırılan) 1920’lerin Montana’sında karşılaştıkları yeni zorlukları konu alıyor.

Dizinin yeni sezonu, çekimlerin dizinin geçtiği Brute, Montana’dan çok da uzak olmayan bir yere taşınmasıyla bazı önemli değişiklikler içerecek. Ekip şimdi sekiz yeni bölümün çekileceği Austin, Teksas’taki ATX Stüdyolarına taşındı.

İkinci sezonda, aralarında This Is Us’ın yıldızı Janet Montgomery ve Dexter’dan Jennifer Carpenter’ın da bulunduğu bir dizi yeni yüz de kadroya katılacak.

Montgomery, “adaletsizliğin cezasız kalmasını istemeyen düşünceli bir kadın” olarak tanımlanan Hillary karakterini canlandırırken, Carpenter da ABD’li Şerif Yardımcısı Mamie Fossett’i canlandıracak.

Exit mobile version