Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı.

KPSS süreci başlıyor. Bu

KPSS süreci başlıyor. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek ilk oturum ile birlikte kamuda çalışmak için iyi puan almaya çalışacak adaylar ilerleyen tarihlerde alan bilgisi gibi diğer sınavlara da girecek. Geçtiğimiz günlerde KPSS sınav giriş belgelerinin açıklanmasının ardından şimdi ise 2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi Sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava başvuru yapan adaylar, ÖSYM’nin online panelinden sınava nerede gireceklerini öğrenebilecek.

KPSS Alan Bilgisi Sınavı 20 Temmuz’da

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nın (ÖSYM) yaptığı açıklamada 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 20 Temmuz’daki 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 21 Temmuz’daki Alan Bilgisi 3. Oturumuna (İşletme, Muhasebe, İstatistik) katılacak adaylar için sınav giriş yerlerini açıklandığı ifade edildi.

2 gün boyunca sürecek sınavlara nerede gireceğini öğrenecek adayların  https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yapması yeterli olacak.