Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Yeni Xbox Konsolu Tanıtıldı

Xbox versiyonları için önemli

Xbox versiyonları için önemli bir gelişme yaşandı. Xbox Games Showcase etkinliğinde 3 farklı versiyonun tanıtımını yapan Microsoft, böylece konsol alanında hareketlilik de yarattı.

İşte Tanıtımı Yapılan 3 Xbox

Tanıtımı yapılan yeni Xbox sürümleri şöyle;

  • Xbox Series X 2 TB
  • Xbox Series S
  • Xbox Series X dijital versiyon

3 farklı versiyon ile sektöre giriş yapan şirket, yeni konsol versiyonlarıyla tatil dönemini hedefliyor. Yaz dönemlerinde etkinliğin artacağı konsol ve oyun sektöründe yeni versiyonlarla yüksek satış rakamlarına ulaşılabilir.

Xbox Series X 2 TB Sürümü Geldi

Yenilenen versiyonlarda Xbox Series X’in 2 TB sürümü öne çıktı. Bu özel sürüm sınırlı sayıda üretilecek. Bu nedenle de herkes istese de sahip olamayacak. Siyah ve metalik renklerle bezenen yeni versiyonun satış fiyatı ise ABD’de 599,99 Dolar, Avrupa’da 649,99 Euro.

2024'te tanıtımı yapılan 3 yeni Xbox konsolu yanyana
3 Yeni Xbox Konsolu Tanıtıldı

Uygun Fiyatlı Xbox Series S

Series X’e göre uygun fiyatlı versiyon arayanlara yeni Series S cevap verecek. İlk kez beyaz renkle piyasaya giriş yapan Series S, “Xbox Series S Robot White 1TB” adıyla satışta. Modelin fiyatı ise ABD’de 349,99 dolar, Avrupa’da ise 349,99 Euro.

Xbox Series X Dijital Versiyon

Yenilenen sürümlerinde Xbox Series X için dijital bir versiyon duyurusu da yapıldı. 449,99 dolar fiyatı ile ABD’de yer alacak model, Avrupa’da ise 499,99 Euro’luk etiket ile çıkış yapacak. Bu sürümde disk sürücü olmadığı gibi tüm işlemler dijital olarak yapılacak.