Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4’lü Sabun Tarım Kredi Markete Geldi! Ağustos Ayında Büyük İndirim Yapıldı

Tarım Kredi Market ağustos

Tarım Kredi Market ağustos ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunurken, farklı kategorilerdeki kampanyalar da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, 10 Ağustos tarihinde başlayan ve 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde banyo sabunun indirimli olarak müşterilerile buluşacağının açıklamasının ardından detaylar merak konusu oldu. Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile banyo sabunu çeşitleri fırsatının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. 

Tarım Kredi Sabun İndirimi

Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklamaya göre 10 Ağustos tarihinde başlayan ve 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat kapsamında Elit banyo sabunu çeşitleri klasik zeytinyağlı 4×150 gram 38,90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Ağustos ayının ortalarına kadar söz konusu fırsatın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımı ile bilgilendirmede bulunuldu. Banyo sabunu çeşitlerinin de aralarında yer aldığı aldıkça aldıran fırsatı ile ilgili Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Kooperatif Market’te 10 – 23 Ağustos tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Tarım Kredi Market Ağustos 2024 Kampanyaları

Tarım Kredi Market ağustos ayının ortalarına kadar geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, Tarım Kredi Market müşterileri de ağustos ayının ortalarında farklı kategorilerdeki güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek ve güncel fırsatlar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler de Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçirildikçe Tarım Kredi Market açıklamalarda bulunacak.