Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilere 2100 TL TRİNK Ödendi! O Şehirde Yaşayanlara KARŞILIKSIZ Destek

17-28 Ağustos arasında tahsisi

17-28 Ağustos arasında tahsisi numarasının son rakamına göre temmuz ayında yüzde 19.31 oranında zamalanan maaşlar SSK ve Bağkur emeklilerinin hesaplarına aktarılacak. Söz konusu maaş ödemeleri için bekleyiş sürerken, düşük gelirli emeklilere destek olabilmek ve maddi yüklerini hafifletebilmek için yurt çapındaki farklı belediyeler de çeşitli projeler hayata geçiriyorlar. Ağustos ayında da önceki aylarda olduğu gibi emeklilere destek ödemeleri iletildikçe belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan duyurular ile kamuoyu bilgilendiriliyor.

Emeklilere Ağustos 2024 Desteği

Ağustos ayında da ülke genelindeki farklı illerdeki ve ilçelerdeki belediyeler emeklilere destek olabilmek için çeşitli projeler çerçevesinde ödemeler yapıyorlar. Emeklilere sağlanan destekler yakından takip edilirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da ekonomik zorluk taşıyan ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 41.795 emekli için 1500 TL ödeme yapıldığını duyurdu. Ayrıca 600 TL’lik ek desteği de her ay emeklilere iletiliyor. Ağustos ayında desteğin iletilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

‘’Ekonomik zorluklarla mücadele eden ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 41.795 emeklimize, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak on ikinci kez 1500’er TL destek ödemesi gerçekleştirdik.  Ayrıca, emeklilerimize her ay 600 TL et desteği sağlamaya devam ediyoruz. Her zaman yanınızdayız’’ dedi.

Emeklilere 2024 Ağustos Destekleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile emeklilere sağlanan destek ile ilgili bilgi verirken, ağustos ayının ilk günleri itibariyle ülke genelindeki farklı illerde ikamet eden emekliler de belediyelerin güncel destek projelerini yakından takip ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da emeklilerin maddi yüklerini hafifletebilmek için ödemeler yapılması ve yeni destekler hayata geçirilmesi halinde belediyeler açıklamalarda bulunuyorlar. Belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden de güncel destekler ile ilgili bilgi verilecek.