Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuvalet Kağıdı Tarım Kredi Markete Geldi! Stok Yaptıracak BÜYÜK Kampanya

Tarım Kredi Market’in ağustos

Tarım Kredi Market’in ağustos ayının ortalarındaki güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz süreçlerde olduğu gibi belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalarla ilgili bilgi veriliyor. Bu çerçevede, 27 Temmuz tarihinde başlayan ve 9 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde Solo bambu katkılı tuvalet kağıdının müşterilerle buluşacağının açıklanmasının ardından fırsatın detayları merak konusu oldu. Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile tuvalet kağıdı indiriminin detaylarına ilişkin bilgi verdi. 

Tarım Kredi Market Tuvalet Kağıdı İndirimi

Tarım Kredi Market’in 27 Temmuz ve 9 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacağını belirttiği aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde Solo bambu katkılı tuvalet kağıdı iki katlı 40 rulo 209,90 TL fiyat etiketi ile müşterilerle buluşacak. Söz konusu tuvalet kağıdı kampanyasının başlamasının ardından detaylara ilişkin Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. Tuvalet kağıdı indirimi ile ilgili paylaşımda:

‘’Kooperatif Market’te 27 Temmuz – 09 Ağustos tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Tarım Kredi Market 2024 Ağustos İndirimleri

Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklama ile birlikte yarına kadar devam edecek olan 40 rulo tuvalet kağıdı indiriminin detayları belli olurken, Tarım Kredi Market müşterileri de farklı kategorilerdeki güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin Tarım Kredi Market düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Ağustos ayının son günlerine kadar geçerli olacak kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.