Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kiracılar Bayram Edecek! 1000 TL İadenizi Hemen Alın

Kira ödemeleri çerçevesinde sunulan

Kira ödemeleri çerçevesinde sunulan kampanyalara dair geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da bankalar bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, kiracılar bankaların güncel fırsatlarını yakından takip ederken, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde kira ödemelerinde 1000 TL’ye varan Maxipuan sunulacağı İş Bankası tarafından açıklandı. Fırsatın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı. 

İş Bankası 1000 TL Maxipuan Veriyor

İş Bankası’nın 1 Ağustos tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde en az yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde konut kirası, iş yeri kirası ya da diğer kira işlem tipi seçilerek verilen para aktarma talimatları için 1000 TL’ye varan Maxipuan sunulacak. Fırsat çerçevesinde talimatlı olarak ödenen kiralar için her ay 200 TL olmak üzere toplam 1000 TL’ye varan Maxipuan elde edilebilirken, kampanyanın detaylarına ilişkin İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsat çerçevesinde kazanılan Maxipuanlar bireysel nitelikli kredi veya bankamatik kartına yüklenecek. 

İş Bankası Kampanyaları 2024 Ağustos

İş Bankası’nın kira ödemelerinde sunduğu 1000 TL’ye varan Maxipuan fırsatının detaylarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, söz konusu kira kampanyasının yanı sıra farklı sektörlerde alışveriş yapacak olan İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da İş Bankası belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de İş Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçirildikçe İş Bankası bilgi verecek.