Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizbank 1000 TL İade Ediyor! Ağustos Sonuna Kadar Vaktiniz Var

Ağustos ayının ilk günlerinden

Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren Denizbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan puanları ve indirimleri merak ederken, Denizbank da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. 8 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde BES ödemelerinde 1000 TL iade fırsatı sunulurken, kampanyanın detayları merak konusu oldu. Denizbank da 1000 TL iade fırsatının detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. 

Denizbank 1000 TL İade Kampanyası

Denizbank’ın 8 Temmuz tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edileceğini belirttiği fırsat çerçevesinde MobilDeniz uygulamasını indirip Denizbank müşterisi olan ve 31 Ağustos tarihine kadar Denizbank’tan aylık minimum 1000 TL ve üzeri katkı payı ile MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) başlatanlar 1000 TL iadeden yararlanabilecekler. Kampanyaya katılabilmek için Mobil Deniz’den hemen katıl butonuna tıklanması gerekirken, söz konusu fırsata katılan kişiler BES ya da 18 yaş üstü BES ürünü satın almaları ve belirtilen kampanya koşullarını sağlamaları halinde kredi kartına 1000 TL katkı payı iade ödülünü almaya hak kazanabilecekler. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Denizbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre kampanyadan yararlanabilmek için BES sözleşmesinin ödenmesi gerekiyor.

Denizbank Kampanyaları 2024 Ağustos

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde BES ödemesinde 1000 TL iade fırsatı elde edilirken, Denizbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan puanları veya indirimleri merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Denizbank belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Söz konusu kampanyalara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Denizbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyaları sayfasını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son gününe kadar yeni kampanyalar hayata geçirildikçe de Denizbank bilgi verecek.