Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Bankası 450 TL Veriyor! Tek Şartı Sağlayan Kapacak

Ziraat Bankası ağustos ayının

Ziraat Bankası ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan kafe ve restaurant harcamalarında toplam 450 TL bankkart lira sunulan fırsatı duyurdu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından ağustos ayının ortalarında da fırsatın detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. 

Ziraat Bankası 450 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası’nın 1 Ağustos tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde bankkart ile bankkart anlaşmalı kafe ve restoran sektörlerindeki işyerlerinde bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri harcamaya 75 TL olmak üzere toplam 450 TL bankkart lira verilecek. Fırsattan yararlanmak için işlemlerin bankkart POS’undan yapılması gerekirken, kampanya detaylarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre bankkart liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek. Fırsat çerçevesinde bir müşteri en fazla 450 TL bankkart lira kazanabilirken, kazanılan bankkart liralar bankkart anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. 

Ziraat Bankası 2024 Ağustos Kampanyaları

Ziraat Bankası’nın ağustos ayının son gününe kadar devam ettireceği kafe ve restaurant harcamalarında toplam 450 TL bankkart lira sunulan fırsatı duyurmasının ardından söz konusu kampanyayla ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Ziraat Bankası önceki süreçlerde olduğu gibi ağustos ayına da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar yere kampanyalar hayata geçirildikçe Ziraat Bankası açıklamalar yapacak.