Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Stadyumu’na “Mustafa Kemal Atatürk” Düzenlemesi

Hafta sonu olağan genel

Hafta sonu olağan genel kurula gidecek Fenerbahçe’de seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Ali Koç ile aday Aziz Yıldırım arasında yapılacak oylama ile yeni başkan seçilecek. Seçim öncesinde iki isim de yeni dönem proje ve programlarını duyurmaya devam ediyor. Katıldığı programda yeni planlarını aktaran Başkan Koç, aday Aziz Yıldırım’a da yüklendi.

Fenerbahçe Başkanı Koç Üyelerle Buluştu

Kongre üyeleri ile İstanbul Kongre Merkezi’ndeki programda bir araya gelen Başkan Koç, rüya takım kuracaklarını duyurdu. Gurur duyulacak, çok iyi bir takımın sözünü veren Başkan Ali Koç, takımın şampiyon olacağını ifade ederek iddialı sözler söyledi. Fenerbahçe’nin bundan sonraki süreçte önünün açıldığını belirten Başkan Ali Koç, tüm transfer bütçesinin teknik direktöre ayrılmadığını da açıkladı.

Başkan Ali Koç Fenerbahçe Stadyumu  için yeni projesini açıklarken
Fenerbahçe Stadyumu Düzenlemesi

“Şöyle bir düşünce olabilir. ‘Mourinho geldi de bütün parayı buna mı harcadınız? Kadroyu nasıl güçlendireceksiniz?” Elbette bütün bütçemizi hocamıza ayırmadık. Göreceksiniz. Hocamızın bütçesine çok sponsor çıkacak.” diyerek yeni sponsorlukları da duyuran Başkan Ali Koç konuşmasının devamında stadyum için yapılacak projeyi açıkladı.

Fenerbahçe Stadyumu’na “Mustafa Kemal Atatürk” Dokunuşu

Yeni dönemde stadyum için özel bir proje yapılacağını ifade eden Başkan Ali Koç üst çatıda değişiklik olacağını söyledi. Yapılacak değişiklikte çatı üzerine ‘Mustafa Kemal Atatürk’ yazılacak. Bu durum taraftarlardan da yoğun destek gördü. Kısa sürede sosyal medyada ilgi gören bu açıklamalarda proje için özel görsele de yer verildi.