Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile Destek Programı Ödemeleri Bayram Önüne Çekildi

Türkiye’de Aile ve Sosyal

Türkiye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan destek ödemeleri için yeni karar alındı. Kurban Bayramı nedeniyle ödemelerde ciddi bir sarkma olmaması adına ödemeler erkene alındı. Konuyla ilgili açıklama ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, ihtiyaç sahiplerine desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Aile Destek Programı Ödemeleri Bugün Hesaplara Yatacak

Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine desteklerin devam edeceğini duyuran Bakan Göktaş, ihtiyaç sahipleri için 4 milyar TL’lik ödeme yapılacağını söyledi. X hesabından “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla önce çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız” diyerek açıklamalarını yapan Bakan Göktaş toplam ödeme tutarını da açıkladı.

Elindeki para destesini tek tek sayan bir kişinin elleri
Aile Destek Programı Ödemeleri Bayram Önüne Çekildi

Açıklamaya göre Türkiye’de destek programı kapsamında toplam 84,3 milyar TL’lik destek sağlandı. Vatandaşlara ayrım yapmadan kriterleri sağlayanlara ödemeler yapan Bakan Göktaş, sosyal yardımların devam edeceğine de vurgu yaptı.