Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay Boşandı

2018 yılında hayatlarını birleştiren

2018 yılında hayatlarını birleştiren Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay’dan kötü haber geldi. Yaşadıkları sorunları aşamayan çift, boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde görülen davada anlaşmalı bir şekilde boşanan çift, 6 yıl sonrasında yollarını ayırdı. Çiftin çocuklarının velayeti de anlaşma kapsamında Ece Vahapoğlu’na verildi. Evlendikten sonra çok fazla gündemde yer almayan çiftin mutlu bir hayat sürdüğü düşünülüyordu.

Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay Neden Boşandı?

Boşanma kararının duyurulmasının ardından çiftin neden boşandığı merak edildi. Sosyal medyada farklı iddialar konuşulurken konuyla ilgili Ece Vahapoğlu açıklama yaptı. Spekülasyonlara yol açmamak adına Instagram hesabından açıklama yapan ünlü isim, hayatında Efe ve Ece olarak yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.  9 yıl beraber yaşadıkları ve 6 yıl evli kaldıkları Cihan Alpay ile anlaşmalı olarak boşandıklarını söyleyen Ece Vahapoğlu, evliliklerinin dostça ve sevgiyle noktaladıklarını söyledi.

Ece Vahapoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı ayrılık açıklaması ekran görüntüsü
Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay

“Ece ve Efe olarak yeni bir süreç başlıyor. Cihan ile 6 yıllık evliliğimizi ve toplam 9 yıllık beraberliğimizi bugün anlaşmalı boşanarak dostça ve sevgiyle bitirdik. Her zaman çok sevdiğimiz canımız Efe’nin anne ve babasıyız. Bütününün hayrına olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktalayan gazeteci yazar, Alpay soyadını da Instagram hesabından kaldırdı.