Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nothing CMF Phone 1 Özellikleri Sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında yüksek

Akıllı telefon pazarında yüksek pay sahibi olmak isteyen Nothing, yeni modellerini geliştirmeye devam ediyor. Şirketin yeni modeli Nothing CMF Phone 1 olacak. Nothing CMF Phone 1 olarak adlandırılacak yeni model için tanıtım öncesinde sızıntı yaşandı. Sızıntıda akıllı telefonda yer alacak özelliklere yer verildi.

Nothing CMF Phone 1 Neler Sunacak?

Geçtiğimiz ay Phone 2a modelini tanıtan şirket, şimdi daha ekonomik bir modeli piyasaya sunacak. Yeni telefonda MediaTek Dimensity 7300 işlemci kullanılacak. Böylece yeni modelde çok daha yüksek bir performans elde edilebilecek. Bu işlemci yapılan testlerde tekli çekirdekte 1043 puan ve çoklu çekirdekte 2944 puana ulaşmıştı.

Plastik bir arka kapak ile desteklenen telefonda Nothing Lock adı verilen bölüm yer alacak.  Böylece kullanıcılar bu bölüme farklı Nothing aksesuarlarını destekleyebilecek.

Nothing CMF Phone 1'den detay görünümü
Nothing CMF Phone 1

İşte Nothing CMF Phone 1 Özellikleri

Yapılan son sızıntıyla Nothing CMF Phone 1 özellikleri açığa çıktı. Telefonda 6.67 inçlik bir ekran kullanılacak. OLED panel ile daha kaliteli bir seçenek sunacak Nothing, bu büyük ekranda 120Hz ekran yenileme hızı ile daha iyi grafik kalitelerini ulaşabilecek. İkili bir kamera kurulumuna sahip olacak telefonda 50 MP ana kamera kullanılacak. 16 MP’lik ön kamera ile daha iyi bir kaliteye sahip olacak Nothing CMF Phone 1, 8GB LPDDR4X RAM ve 256GB’a kadar depolama alanı ile desteklenecek.

Telefonun temmuz ayı itibariyle raflarda yer alması bekleniyor. 1250 dolarlık bir etikete sahip olması da beklentiler arasında.