Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Call of Duty: Black Ops 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Call of Duty: Black

Call of Duty: Black Ops 6 için beklenen tanıtım yapıldı. Call of Duty serisinin en iddialı oyunlarından birisi olacak Call of Duty: Black Ops 6, Activision imzasıyla Xbox Games Showcase etkinliğinde yer aldı. Yeni sürüm için uzun bir isim tercih edilmesi dikkatlerden kaçmazken etkinlikte oyunun fragmanından çıkış tarihine kadar tüm detaylara yer verildi.

Call of Duty: Black Ops 6 oyun tnaıtım görseli
Call of Duty: Black Ops 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Call of Duty Black Ops 6 Konusu Ne?

Call of Duty serisinde her bir oyun için özel hikaye yazılır. Bu nedenle yeni oyundaki hikayenin ne olduğu ve konunun hangi bölgelerde geçeceği merak ediliyordu. Yeni oyunda senaryo soğuk savaşı ele alıyor. 1990’lı yıllarda geçen soğuk savaşı döneminde geçecek hikayede Sovyetler Birliği’nin çöküşü sonrasında ABD’nin hızla süper güç haline gelmesi aktarılıyor.  Kurgu ile gerçek tarihi öğlelerin bir arada yer alacağı Black Ops 6 oyununda oyuncular zorlu görevleri yapmaya çalışacak.

Call of Duty: Black Ops 6 oyun tanıtım karesi. Savaşı tasvir ediyor.
Call of Duty: Black Ops 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Yeni grafikler, oyun içi dinamiklerle desteklenen Black Ops 6, üstelik sinematik oyun grafik ve efektleriyle de önceki serilerin önüne geçecek. Dinamik görevler ile oyunda farklı bir deneyim yaşayacak oyuncular, uzun Black Ops 6 oyun süreleriyle oyun keyfini sürebilecek.

Black Ops 6 Oyun Modları Neler?

Klasik hikayenin yanı sıra oyunda farklı oyun modları da oynanabilecek. 6’ya 6 maçlar, 16 farklı yeni harita, rekabetçi modda çok oyunculu mod, tur zamanlı co-op mod.  Farklı platformlarda desteklenecek oyunun PC, Xbox Series X/S ve Playstation 5 sürümleri olacak. Oyunun çıkış tarihi ise 25 Ekim. Oyun 25 Ekim’de çıkacak olsa da ön sipariş dönemi erken başlayacak. Black Ops 6 Türkiye fiyatı ise 1999 TL olacak.