Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’te David Tennant’ın Unutulmuş Aile Filmi Hit Oldu

David Tennant’ın unutulmuş aile animasyonu Ferdinand Netflix’te beklenmedik bir hit haline geldi.

David Tennant'ın unutulmuş aile

İlk olarak 2017 yılında yayınlanan film, boğa güreşlerine katılmak istemeyen ancak arenaya geri dönmeye zorlanan ve dünyanın en iyi boğa güreşçisiyle karşılaştığında inançları sorgulanan bir boğaya odaklanıyor.

Filmde İskoç dağ boğası Angus’u seslendiren Tennant’ın yanı sıra Peacemaker’dan John Cena ve Barbie’den Kate McKinnon da rol alıyor.

Netflix, Ferdinand’ın geçen hafta 7,3 milyon görüntüleme ve 13,3 milyon saat izlenme ile platformda küresel olarak en popüler ikinci film olduğunu açıkladı.

Film Kingsman gibi yapımları geride bıraktı: Gizli Servis ve Jack Reacher gibi filmleri geride bıraktı: Asla Geri Dönme gibi filmleri geride bıraksa da Bikini Bottom’u Kurtarmak’ın gerisinde kaldı: Sandy Cheeks Filmi’nin gerisinde kaldı.

Özel Bölümü İçin Geri Döndü

Geçen yıl Tennant, Doctor Who’daki en ikonik rolü olan Doktor’a, karakterine mutlu bir son veren üç yıldönümü özel bölümü için geri döndü. Yıldız o zamandan beri bunun görev süresi için yolun sonu olduğu konusunda ısrar etti.

Tennat Radio Times’a verdiği demeçte, “Kapı hiç olmadığı kadar açık değil çünkü Doctor Who’da birini geri getirmek istiyorsanız bunu yapmanın sonsuz yolu var.Bu hikayenin sonu. Patrick Troughton neden buraya gelmedi?” de diyebilirsiniz! Bunu çok fazla düşünürseniz çözülür. Ben emekli oldum! On Dördüncü Doktor emekli oldu!” şeklinde konuştu.

Showrunner Russell T Davies daha sonra bu düşünceyi yineleyerek Tennant’ın artık diziden “emekli” olduğunu ve “kesinlikle geri dönmeyeceğini” söyledi.

Aktörün önünde, Jilly Cooper’ın Rivals kitabının Disney+ uyarlaması ve Richard Osman’ın The Thursday Murder Club kitabının film versiyonu gibi yoğun bir program var.