Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinden Hayranlarını Büyük Müjde

Meslektaşı Pelin Akil ile 2016’da dünya evine giren ünlü oyuncu Anıl Altan’dan hayranlarına müjdeli haber geldi.

Meslektaşı Pelin Akil ile

‘Arka Sıradakiler’ dizisinde oynarken tanışan ünlü oyuncu Anıl Altan’la ile Pelin Akil, 2016’da nikâh masasına oturmuş, 2019 yılında da ikiz kızları Alin ve Lina’yı kucaklarına almıştı.

Ailece eğlenceli videolarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan çift, özel yaşamları ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde yer alıyor.

Snob Magazin’de her alan habere göre; Akil ile mutlu bir evliliği olan Altan geride bıraktığımız gün ikiz kızları Alin ve Lina ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi.

Tatil sezonunu bitirdiğini ifade eden Altan, bir araç markasının yüzü olduğunu ve bu sebeple çekimler için yakında yurtdışına çıkacağını aktardı. Altan, eşi Pelin Akil ile haftalık planlı bir şekilde hareket ettiklerini, Pelin’in şimdi çekimde olduğunu ve kendisinin de yarınki uçuşu öncesinde çocuklarla enerji atmaya geldiklerini söyledi.

Basın mensuplarının “Eşinizle birlikte aynı projede olacak mısınız?” sorusuna olumlu cevap veren ünlü oyuncu, ”Yeni sezonda birlikte görüştüğümüz projeler var. Beraber oynayacağımız hatta ailecek de yer alacağımız projelerimizde olacak” şeklinde konuştu.