Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halle Berry Kedi Kadın’ın Aldığı Eleştirel Tepkiye Meydan Okudu

‘Kedi Kadın’ rolüyle aldığı eleştirel tepki sonrası ünlü aktris Halle Berry, kendisinden nefret edenleri azarladı.

'Kedi Kadın' rolüyle aldığı

Halle Berry “The Tonight Show ‘a katıldı. Sunucu Jimmy Fallon, Berry’ye yılın en kötü performansı dalında Razzie kazandıran meşhur çizgi roman filmi fiyaskosu ’Kedi Kadın”ın 20. yıldönümünü değerlendirmesini istedi.

Berry, “Kedi Kadın‘ın 2004’te aldığı eleştirel tepkiye meydan okurcasına ‘Onu sevmiştim,’ dedi. “Çok kötülendi. Eleştirmenler berbat olduğunu söylediler. Ve taşaklar o kadar da kötü değil. Beni mutlu eden şey, çocukların filmi internette bulmuş olmaları ve bayılmaları,” diye ekledi. “Yani, bu çok haklı çıkarıcı. Çünkü şimdi bunun harika olduğunu ve herkesin bununla ilgili sorununun ne olduğunu söylüyorlar.” ifadelerini kullandı.

Beyaz perdede Kedi Kadın rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorulduğunda Berry, filmi yönettiği sürece ilgileneceğini söyledi. Oscar ödüllü oyuncu ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini Netflix’in dövüş draması “Bruised” ile yaptı. Basın röportajlarında uzun zamandır “Kedi Kadın” hakkında olumlu konuşuyor ve ilk olarak 2021’de bir yeniden çevrimi yönetmekle ilgilendiğini ifade etti.

Berry o dönemde “Jake’s Takes ‘e ’Kedi Kadın’ı yönetmeyi çok isterim. Bildiklerimi bilerek, [Bruised’da] bu deneyimi yaşamış olarak, şimdi bunu ele geçirebilirsem ve bu hikayeyi yeniden hayal ettiğim gibi o dünyayı da yeniden hayal edebilirsem. ‘Bruised’ 25 yaşında beyaz İrlandalı Katolik bir kız için yazılmıştı ve ben onu yeniden hayal ettim. Keşke geriye dönüp Kedi Kadın’ı yeniden hayal edebilseydim ve onu yeniden yapabilseydim. Şimdi bildiklerimle bunu yeniden yapardım.” demişti.

“Kedi Kadın’ın çoğu erkek süper kahramanın yaptığı gibi dünyayı kurtarmasını isterdim, sadece kadınları yüzlerinin parçalanmasından kurtarmasını değil,” diye devam eden Barry, ‘Kedi Kadın ’ın isimsiz kahramanını yozlaşmış bir güzellik kozmetik şirketiyle karşı karşıya getiren konusuna atıfta bulundu. “Ben olsam riskleri çok daha yüksek tutardım ve bence hem erkekleri hem de kadınları daha kapsayıcı hale getirirdim.” şeklinde konuştu.

Entertainment Weekly’ye verdiği son röportajda Berry, filmin aldığı tepkilerin tek hedefi olmaktan her zaman nefret ettiğini itiraf etti.