Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Buying Beverly Hills’i İki Sezonun Ardından İptal Etti

Popüler dijital içerik platformu Netflix, ikinci sezonunun ardından Buying Beverly Hills’i yenilememe kararı aldı.

Popüler dijital içerik platformu

Buying Beverly Hills dizisi, emlak devi Mauricio Umansky ve The Agency’deki renkli ekibinin müşterileri için anlaşmalar yapmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Kızları Farrah Brittany ve Alexia Umansky’nin de katıldığı programda Mauricio Umansky’lerin yoğun iş ve ev yaşamlarına ışık tutuyor.

Reality dizisinin ikinci sezonu Mart 2024’te yayınlanmış ve Mauricio’nun kızı Sophia’nın aile şirketine katıldığını görmüştü. Ancak Deadline’a göre Umansky’ler yayın hizmetinde üçüncü bir sezon için geri dönmeyecekler.

Evliliği Çevreleyen Boşanma Söylentilerini Ele Aldı

Buying Beverly Hills’in son sezonunda Mauricio’nun Real Housewives of Beverly Hills’te rol alan eşi Kyle Richards da yer aldı. Kyle’ın programa dahil olması, Mauricio ile evliliğini çevreleyen boşanma söylentilerini ele aldı.

Çift daha önce Instagram’da ayrılık iddialarını yalanlayan ortak bir açıklama yayınlamıştı. 2. sezonda, evliliklerinin zorluklarını açıkladılar ve söylentilerin kızları üzerindeki etkisini tartıştılar.

İzleyiciler Umansky’lerin ailelerini ve işlerini korumak için bir kez daha bir araya geldiklerini gördü.

Buying Beverly Hills’in iptaline rağmen, hayranların hala seçebilecekleri çok sayıda senaryosuz şov var. Netflix şu anda Owning Manhattan, Buying London ve Million Dollar Beach House gibi bir dizi lüks emlak programı sunuyor.

Ayrıca aralarında Selling Tampa, Selling the OC ve orijinal Selling Sunset’in de bulunduğu son derece popüler Selling dizilerine de ev sahipliği yapıyor.

Kısa bir süre önce Selling Sunset’in New York merkezli üçüncü bir spin-off dizisi alacağı duyuruldu. Selling the City’nin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak, ancak yayın tarihi henüz onaylanmadı.