Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarih Verildi! 5 Eylül’de Hesaplara 23.000 TL Yatacak

Promosyon anlaşmalarına ve promosyonların hangi tarihlerde hesaplara aktarılacağına dair ağustos ayında peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Promosyon anlaşmalarına ve promosyonların

Temmuz ayında emekli maaşlarının zamlanmasının ardından emekli promosyonlarında herhangi bir değişiklik oluşmadı. 21 Ağustos itibariyle promosyon fırsatları ek kampanyalar neticesinde 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için de bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, belediye yönetimleriyle bankalar ile arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, Yunusemre Belediyesi de 23.000 TL promosyon anlaşmasının sağlandığını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni de detaylara ilişkin açıklama yapıldı. 

Eylülde Promosyonlar Hesaplarda

23.000 TL promosyon anlaşmasının sağlamasının ardından açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ödemelerin 5 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini belirterek:

“Promosyonlar söz verdiğimiz gibi en iyi şekilde vereceğiz. Geçen dönem 3 bin lira alınan promosyon 23 bin liraya çıkmıştır.  En geç 5 Eylül’de işçilerimizin hesabında olacaktır. Maaşların iyileştirmesi konusunda da bakacağız. Bütçemiz doğrultusunda iyileştirmeyi de yapacağız. Bizim için temel sınıf işçi sınıfıdır. Bizler cebimizi doldurmaya, yandaşları zengin etmeye gelmedik. Bu topluma hizmet etmeye geldik. İşçi sınıfı bizim başımızın tacıdır. Süreç içerisinde çözemeyeceğimiz sorun yok. Yeni kaynaklar yaratıyoruz. Bu kaynakları yarattıkça bu katrilyonluk borcu ödedikçe işçilerimize daha iyi olanaklar sunmak bizim görevimizdir. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık.“ şeklinde konuştu.

Emekli Promosyonu 2024 Ağustos Miktarı

Yunusemre Belediyesi personelini ilgilendiren 23.000 TL promosyon anlaşması duyurulurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu kapsamda, ağustos ayının son günlerine kadar maaş promosyonlarına dair açıklamalar gelebilir. Emekli promosyonları ağustos ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Emekli promosyonlarında artışlar oluşması ve emeklilere yeni fırsatlar sunulması durumunda da bankalar resmi internet siteleri üzerinden yayınlayacakları duyurular ile kamuoyu bilgilendirecekler.