Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Renault 975.000 TL’ye Taliant Satıyor! O Mesleği Yapanlar Alabilecek

Ağustosa ayına özel KOBİ ve serbest meslek sahipleri için geçerli olan kampanyaya dair Renault resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. 

Ağustosa ayına özel KOBİ

Ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken Renault’nun farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Renault da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, güncel fiyatların yanı sıra Taliant Joy otomatik modelinde geçerli olan 975.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar kampanyası duyuruldu. Fırsatın başlamasının ardından kimlerin yararlanabileceği ve ayrıntıları merak edilirken, Renault da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı. 

Renault Taliant Kampanyası

Renault’un ağustos ayına özel KOBİ ve serbest meslek sahipleri için hayata geçirdiği fırsat çerçevesinde Taliant Joy otomatik 975.000 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilecek. İlgili fiyat sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg modelin de geçerli olurken, kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler yararlanabilecekler. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde:

‘’Taliant’ın karma CO2 salımı 134 (g/km),yakıt tüketimi 5,9 (lt/100 km)’dir. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için vergi levhası ibrazı zorunludur. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.08.2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında’’ denildi.

2024 Ağustos Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Renault’nun Talinat modelinde geçerli olan fırsat ile ilgili bilgilendirmede bulunmasının ardından söz konusu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar sürerken, otomobil modellerin güncel fiyatları ve taşıt kredisi fırsatları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Firmalar düzenli olarak resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları listeler ile fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu da dün yaptığı açıklamada ağustos ayı faiz kararını duyurdu. Ağustos ayında politika faizinin yüzde 50 seviyesinde sahip bırakılmasının ardından güncel taşıt kredisi faiz oranlarına erişmek ve kampanyalar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde yer alan taşıt kredisi sayfalarını ziyaret edebilirler.