Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırtasiye Yardımı Açıklandı! 1000 TL Destek Başvurusunun Adresi Belli Oldu

1000 TL değerinde kırtasiye destek kartı sağlanacağının açıklanmasının ardından başvurulara ilişkin araştırmalar yapılıyor. 

1000 TL değerinde kırtasiye

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sosyal ve ekonomik destek ödemesine dair araştırmalar yapılırken, belediyelerin destek projeleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan duyurular ile kırtasiye desteklerine ilişkin bilgi veriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da 1000 TL değerinde kırtasiye destek kartı hediye edeceğini duyurdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için kırtasiye desteği kartının verileceğini açıklanmasının ardından başvuru detayları merak ediliyor. 

Kırtasiye Destek Kartı 2024

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz bu sene de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitim hayatına destek olabilmek için kırtasiye desteği kartı verileceğini belirtti. Söz konusu kırtasiye desteği kartı için başvurular https://bridge.yildirim.bel.tr/web-ticket.html?tscf=6 formu doldurularak iletilebilirken, desteğin ayrıntılarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi veren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz:

‘’Bu yıl da evlatlarımızın okul çantalarını hep birlikte sevgiyle dolduruyor, 1000 TL değerinde “Kırtasiye Destek Kartı” hediye ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Kırtasiye Yardımları 2024 Son Durum

1000 TL’lik kırtasiye desteği kartının detaylarına ilişkin Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da belediyelerin güncel destek projelerini merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belediyeler güncel desteklere ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu durumda, belediyelerin güncel desteklerine erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini, sosyal medya saplarını ziyaret edebilirler. Belediyelerin desteklerinin yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da düşük gelirli hanelerde bulunan öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olabilmek için çeşitli projeler hayata geçiriyor. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde farklı destek programları sağlanması halinde bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak.