Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pegasus’ta 1500 TL İndirim Yapılıyor! Uçak Bileti Alacaklara BÜYÜK Fırsat

Pegasus’ta geçerli 1500 TL’ye varan indirim kampanyası ile ilgili Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi. 

Pegasus’ta geçerli 1500 TL'ye

Okulların açılmasına çok az bir süre kala uçak bileti fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da uçak bileti kampanyalarının detaylarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu kapsamda, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olan Pegasus’ta geçerli 1500 TL’ye varan indirim fırsatını ayrıntılarına ilişkin Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi. 

Yapı Kredi Pegasus Kampanyası

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre Pegasus’ta 1500 TL’ye varan indirim sunulan kampanya 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Ağustos ayının son gününe kadar geçerli olacak fırsattan PEGASUS1 koduyla Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi müşterisi olup Pegasus’un internet sitesi veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi kartı ile uçak bileti alanlar yararlanabilecekler. Fırsat çerçevesinde 1500 TL’ye varan indirim sunulurken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması akabinde fırsattan yararlanılabilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için 31 Ağustos’a kadar aktif bir fiziki veya sanal kredi kartının olması gerekiyor. 

Yapı Kredi 2024 Ağustos Kampanyaları

Pegasus’ta 1500 TL’ye varan indirim sunulan fırsatın detaylarına ilişkin Yapı Kredi bilgilendirmede bulunurken, ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan söz konusu fırsatın yanı sıra Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Yapı Kredi önceki aylarda olduğu gibi ilerileyen tarihlerde geçerli olacak indirilirimler ve fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek isteyen kişiler Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.