Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’teki Yeni Komedi Filmi Incoming Dikkat Çekiyor

Başrolünde It’s Always Sunny in Philadelphia’dan Kaitlin Olson’ın yer aldığı yeni komedi filmi Incoming Netflix’te izlenmeye başlandı.

Başrolünde It's Always Sunny

Dave ve John Chernin (It’s Always Sunny’de de senarist olarak görev yapmışlardı) tarafından yazılıp yönetilen film, bir grup gencin ilk lise partilerine katıldıkları kaos dolu bir gecede erken yaşta yaşadıkları kimlik krizini konu alıyor.

Olson gençlerden birinin annesini canlandırırken, diğer oyuncular arasında The Black Phone’dan Mason Thames, Ant-Man’den Bobby Cannavale, Grey’s Anatomy’den Bardia Seiri, Just Roll with It’ten Ramon Reed ve Acapulco’dan Raphael Alejandro yer alıyor.

Chernin kardeşler Incoming’i çocukken yan komşularının verdiği bir partiye dayandırmışlar.

John, Tudum’a şunları söyledi:

“Dave’le birlikte pencerenin kenarında oturup arka bahçeden yan komşunun çılgın lise partisine baktığımızı ve bunun hayatımda gördüğüm en çılgın şey olduğunu düşündüğümüzü hatırlıyorum.”

Ayrıca Fast Times at Ridgemont High, Can’t Hardly Wait ve Superbad gibi çok çeşitli lise komedilerinden de etkilendiler.

“Her zaman bir lise filmi yazmak istemiştik,” diyor Dave. “Yani 15 yıldan uzun bir süredir bir lise filmi fikri etrafında dönüp duruyorduk ve her zaman not defterlerine yazdığımız küçük anlar vardı.”

It’s Always Sunny’den Olson’ın filmde rol almasının ardındaki nedene gelince, Dave şunları ekledi:

“Bunu yapması için ona yalvardık. Kaitlin’in özelliği size her zaman sayfadakinden daha fazlasını vermesi. Bu yüzden senaryoda nispeten düz bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ama sete çıktığında öyle bir doğa gücü oluyor ki, her yerde sayfada olmayan komediyi buluyor.”

Incoming şimdi Netflix’te izlenebilir.