Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOGG T10F Yerli Makam Aracı Olacak  

Türkiye’de büyük ilgi gören

Türkiye’de büyük ilgi gören yerli otomobil TOGG için yeni versiyon çalışmaları sürüyor. TOGG T10F olarak adlandırılacak yeni model yersek yüksek olmayacak. Spor bir araç olarak dikkat çeken yeni model Türkiye’de daha çok makam aracı olarak tercih edilecek. Yeni modelle ilgili açıklamalarda bulunan TOGG CEO’su Gürcan Karakaş yeni modelle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TOGG T10F Çalışmaları Sürüyor

Üretim planlaması doğrultusunda çalışmaların sürdüğü TOGG 10F ile SUV dışındaki bir TOGG modeli de piyasaya sunulmuş olacak. Karakaş, “Yerden yüksek ama SUV olmayan aynı zamanda da sportif bir araç bizi bekliyor. Bu aracın makam aracı olarak da kullanılacağını düşünüyoruz. Farklı segmentlere hitap eden T10F ile TOGG’un rekabet gücü daha da artacak” diyerek yeni modelle ilgili ilk detayları aktardı.

TOGG T10F Direksiyon ve iç detayları
TOGG T10F Yerli Makam Aracı Olacak

TOGG projesinin küresel olarak rekabet edecek düzeyde olduğunu belirten Karakaş,  bu donanımlara sahip insan gücüne sahip olmaya çalıştıklarını söyledi.  Türkiye’de alım gücünün düşmesi sonucunda TOGG satışlarındaki duruma değinen Karakaş, bankalar tarafından başlatılan 800 bin TL yüzde sıfır faiz seçeneğini hatırlattı. “Avrupalı olmayanların, özellikle de Çinlilerin elektrikli araçlarda klasik üreticilerden daha iyi oldukları görüldü. Klasik üreticiler de bu rekabet ortamında ellerindeki tüm güçleri kullanıyor. Belki 1-2 sene elektrikli araçların satışlarında bir yavaşlama olabilir ama TOGG gibi şirketlerin Avrupa pazarında yer bulacağını düşünüyorum” diyerek değerlendirmelerini noktalayan Gürcan Karakaş, TOGG’un 4×4 olarak özel SUV modelinin Avrupa’ya ihraç edilmeye başlanacağını da duyurdu.