Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl Goncalar Hayranlarına Bir Müjdeli Haber Daha Verildi

NOW Tv’nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar yeni sezona hazırlanırken, dizinin senaristi Necati Şahin’in yeni bir dizi projesi hazırladığı öğrenildi.

NOW Tv'nin sevilen dizisi

Başrollerini ünlü oyuncu Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı popüler dizi Kızıl Goncalar’ın senaristi yine NOW TV’de yayınlanacak olan yeni bir dizi projesi hazırladı.

Yeni dönem için Gold Film “Kızılcık Şerbeti”nin 3. Sezonu ve “Kızıl Goncalar”ın 2. sezonunu çekerken, senarist Necati Şahin’in senaryosundan bir sayfayı ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde paylaştığı yeni dizinin ayrıntıları geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, NOW’da yayınlanacak olan dizi kasımda sete çıkacak. Dizinin başrol oyuncusu için görüşmeler devam ederken dizinin ismi de belli oldu.

“Şapkacı Kadınlar” kod isimli dizi İzmir’in işgal edildiği senelerde geçiyor ve Ayşe isimli köylü bir kadınının şapka devrimi ile birlikte kendi kaderini tayin etme çabası verirken bir stil ikonuna dönüşme hikâyesini anlatıyor.

Dizi yeni adı İzmir Marşı’nda geçen “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” cümlesinden aldı. Dizinin adı “Çiçekler Açar” oldu. Dizinin yönetmenliğini ise Hülya Gezer yapacak.