Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTA Online Yaz Güncellemesi Geliyor

Rockstar Games, GTA Online

Rockstar Games, GTA Online için yeniliklerine devam ediyor. Oyuncuların oyunda yeni deneyimler yaşaması adına güncellemelere bir yenisi daha eklenecek. GTA Online yaz güncellemesi olarak piyasaya sunulacak yeni sürümde, oyunculara yeni görevler ve ödüller sunulacak. Tüm GTA Online kullanıcıların alabileceği yeni sürüm için yeni detaylar da paylaşıldı.

İşte GTA Online Yaz Güncellemesinden Detaylar

Güncelleme sonrasında oyuncular daha fazla GTA parası kazanabilecek. RP kazançlarında da avantaj elde edebilecek oyuncular yeni yarışlarda zorlu görevleri yerine getirmeye çalışacak. Ancak yeni güncellemede en çok dikkat çeken detay oyuncuların özel pistleri kendilerinin hazırlayabilmesi. Özel pistler hazırlandıktan sonra da bu pistlerde drag ya da drift yarışları yapılabilecek.

GTA Online Yaz Güncellemesi Geliyor
GTA Online Yaz Güncellemesi Geliyor

Güncellemede bir dizi görevlerin ekleneceği belirtildi. Ancak görevlerle ilgili detay paylaşılmadı. Bu nedenle yeni görevler arasında zorlu görevlerin yer alması ve oyuncuların daha da zorlanması bekleniyor. Rockstar Games bu konuda “Polis şehirde geri döndü ve otoritesini sağlamak için yardıma ihtiyacı var: modifiye edilmiş Cruiser’ınıza atlayın ve Los Santos genelinde bir dizi gizli kontrol faaliyetini yürütün” demekle yetindi.

GTA Online Yaz Güncellemesi Geliyor
GTA Online Yaz Güncellemesi Geliyor

Konsol Oyuncularına Özel Avantajlar Sunulacak

GTA+ üyesi olan konsol oyuncuları güncelleme ile ücretsiz olarak Överflöd Pipistrello (Super) alabilecek. Üstelik 500.000 GTA parası ve her ay 1.000.000 GTA parası aktarılmaya devam edilecek.