Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK Emeklilerine 24.000 TL Ödeme! Vakıfbank Müjdeyi Verdi

Emeklilere sunulacak olan 24.000 TL’ye varan ödemeye ilişkin Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi. 

Emeklilere sunulacak olan 24.000

Ağustos ayının son günlerinde güncel promosyonlara ve eylül ayında promosyonlarda artış olup olmayacağına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, bankalar da 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Vakıfbank da emekli kampanyası çerçevesinde 12.000 TL’ye varan promosyon ve 12.000 TL varan nakit ödeme olmak üzere toplamda 24.000 TL’ye varan ödeme sunulacağını duyurdu. Söz konusu kampanyanın duyurulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Vakıfbank da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. 

Vakıfbank Emeklilere 24.000 TL Ödeme

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşını üç yıl boyunca Vakıfbank’tan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 12.000 TL’ye varan promosyon sunacak. Söz konusu promosyona ek olarak Vakıfbank TROY emekli kredi kartı ve TROY emekli bankomat kartı ile yapılacak alışverişlerde toplamda aylık 1000 TL olmak üzere 12 ayda 12.000 TL’ye varan nakit ödeme verilecek. Fırsattan 1 Temmuz ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş, maaş bankası Vakıfbank olan SGK emeklileri yararlanabilecekler. Mevcut fırsatta 12.000 TL promosyona ek olarak aylık 1000 TL olmak üzere toplamda 12.000 TL’ye varan nakit ödeme de elde edilebilecek. Böylece kampanya çerçevesinde toplamda 24.000 TL’ye vatan ödeme alınabilecek. 

Vakıfbank Güncel Kampanyalar 2024 Ağustos

Emeklilere özel 24.000 TL’ye varan ödeme fırsatının detaylarına ilişkin Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlanırken, ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler ay sonuna kadar devam edecek olan fırsatlara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin Vakıfbank düzenli olarak bilgilendirmede bulunurken, eylül ayının ilk günlerde de yeni kampanyalar hayata geçirilmesi halinde Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlanacak.