Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beetlejuice Beetlejuice Filmine İlişkin İlk Tepkiler Geldi

Büyük bir heyecanla beklenen Beetlejuice Beetlejuice filminin sinema gösterimi öncesinde ilk tepkiler geldi.

Büyük bir heyecanla beklenen

Beetlejuice Beetlejuice, Tim Burton’ın ünlü orijinal filminden 34 yıl sonra nihayet en çok hayaleti geri getiriyor.

Orijinalinden daha uzun olan devam filminde, Deetz ailesinin üç kuşağı beklenmedik bir trajedinin ardından evlerine dönüyor. Ancak geri dönenler sadece onlar değil. Lydia’nın kızı Astrid tavan arasındaki modeli keşfettiğinde, Betelgeuse’un daha fazla kaos için geri dönmesi uzun sürmez.

Dün akşam (28 Ağustos) Venedik Uluslararası Film Festivali’ndeki dünya prömiyerinin ardından, Beetlejuice Beetlejuice’u izlemiş olan şanslı azınlık ilk tepkilerini paylaşmak için Twitter/X’e başvurdu.

Devam Filmi İlk Filmin Hakkını Veriyor Mu?

“The Juice is loose baby! #BeetlejuiceBeetlejuice tuhaf, ilginç ve 1988 yapımı filme layık bir devam filmi. ‘MacArthur Park’ın kullanımıyla filme hemen ısınmıştım ama Michael Keaton’ın Beetlejuice olarak geri dönmesi mükemmelin de ötesinde.”

“#BeetlejuiceBeetlejuice bu korku-komediyi ölümden sonra yeniden canlandırmanın tüm eğlencesine sahip. Tim Burton ve oyuncular, beklendiği gibi çılgın, tatlı ve çarpık bir şekilde komik olan bu filmi yapmayı açıkça sevmişler,” diye ekledi CinemaBlend’den Mike Reyes. “The Juice yine gevşedi ve eski günlerdeki gibi hissettiriyor.

“Ağır toplardan ve yeni yıldızlardan oluşan bir kadroya rağmen, Catherine O’Hara neredeyse bu filmi koltuğunun altına alıp gidiyor. Onu, Michael Keaton’ı ve Winona Ryder’ı geri dönerken görmek nostaljinin doğru yapıldığının en iyi örneği.”

Eleştirmen Eric Goldman devam filmiyle ilgili daha incelikli bir yorumda bulundu: “Olay örgüsü açısından #BeetlejuiceBeetlejuice’un bazı sorunları var (en önemlisi çok fazla kötü adam hikayesi var). Ancak bu dünyaya ve karakterlere geri dönüş olarak, harika zaman geçirdim. Burton, Keaton, Ryder ve O’Hara kendilerini evlerinde hissediyorlar ve Beetlejuice havasını mutlu bir şekilde yeniden yakalıyorlar.