Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Bridgerton Dizisinin Oyuncuları Yeni Sezon Umutlarını Paylaştı

Bridgerton’ın yıldızları Martins Imhangbe ve Emma Naomi dördüncü sezon için umutlarını paylaştılar.

Bridgerton'ın yıldızları Martins Imhangbe

İki oyuncu Netflix’in sevilen dizisinde, üçüncü sezonda Alice’in merhum teyzesinin mirasına konduktan sonra yüksek sosyete statüsüne ulaşan evli çift Will ve Alice Mondrich’i canlandırıyor.

Mondrich’ler dizinin yaklaşan dördüncü sezonu için geri dönmeye hazırlanıyor, ancak Naomi ailenin Julia Quinn’in kitap serisinde yer almadığını, bu nedenle hikayelerinin hangi yönde ilerleyeceğini belirlemenin zor olduğunu belirtti.

RadioTimes’a verdiği demeçte, “Kitaplarda yer almadığımız için serimizin nereye gideceğine dair herhangi bir belirti yok, bu yüzden ne olursa olsun devam etmek zorundayız ve bu biraz heyecan verici, ne bekleyeceğimizi bilmiyoruz” dedi.

Bununla birlikte, Imhangbe ve Naomi’nin dördüncü sezon için kişisel umutları var ve Imhangbe yayına şunları söylüyor: “Başlangıçta sahip oldukları kıvılcımı korumalarını ve toplumun, paranın ya da şöhretin ilişkilerini sulandırmasına izin vermemelerini umuyorum.”

Naomi, “Ya da onları merkezlerinden çok uzağa taşımamalarını” diye ekledi.

Üçüncü sezon Penelope Featherington ve Colin Bridgerton’ın aşk hikayesine odaklanırken, dördüncü sezon Benedict Bridgerton ve Sophie Beckett arasında filizlenen romantizme odaklanacak.

Sophie rolünü Halo’nun yıldızı Yerin Ha’nın üstlendiği geçtiğimiz ay doğrulanmıştı.

Yeni sezonun resmi logosunda “Bridgerton’ın dördüncü sezonu odağını bohem ikinci oğul Benedict’e çeviriyor. Hem büyük hem de küçük kardeşlerinin mutlu bir evliliği olmasına rağmen, Benedict bir yuva kurmaya yanaşmıyor – ta ki annesinin maskeli balosunda büyüleyici Gümüşlü Kadın’la tanışana kadar.” deniyor.

Bridgerton’ın 1-3. sezonları Queen Charlotte ile birlikte Netflix’te yayınlanıyor: Bir Bridgerton Hikayesi ile birlikte.