Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Kural Paralel Evrendeki Halini Anlattı

Emret Komutanım adlı dizi

Emret Komutanım adlı dizi ile yıldızı parlayan ve Türkiye’nin Leonardo DiCaprio’su olarak anılan Arda Kural, zorlu dönemler yaşadı. Yaşadığı sağlık sorunlarını atlatan oyuncu, Youtube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Pınar Kerimoğlu’nun sunumu ile ekranlara gelen programda paralel evren hakkındaki sözleri Arda Kural’ın bir anda gündemde yer almasını sağladı. Dinleyen herkesin şaşırmasına neden olan oyuncu, farklı yorumlara maruz kaldı.

“2 Farklı Evrende Varım”

Kendisinin iki farklı evrende yer aldığını ve yaşadığını söyleyen Arda Kural, şu andaki dünyanın paralel evren olduğunu ve gerçek evren olmadığını söyledi. Gerçek evrende kendisini kel, göbekli, mutsuz ve evli birisi olarak yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Arda Kural,  “Şu an Burası paralel evren. Ben Asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada ise genç, deli dolu, gezen tozan, mutlu birisiyim. Ben zaten hayatım boyunca böyle birisi olmak istedim, hayatı dolu dolu yaşayan, gezen, eğlenmeyi seven birisiyim,” dedi.

Arda Kural Paralel Evrendeki Halini Anlattı
Arda Kural

Arda Kural sözlerinin devamında ise 42 yaşından sonra 23 yaşına geri döndüğünü ve 23 yaşında birisi olarak yaşamına devam ettiğini ifade etti.