Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Bridgerton Dördüncü Sezonundan Fotoğraflar Yayınladı

Netflix, Bridgerton 4. sezonun başrol oyuncuları Luke Thompson ve Yerin Ha’nın ilk fotoğraflarını yayınladı.

Netflix, Bridgerton 4. sezonun

Popüler kraliyet dramasının gelecek sezonu Benedict Bridgerton’ın (Thompson) aşk hikayesine odaklanırken, Ha da romantik ilgi Sophie Baek olarak kadroya katılıyor.

Yayın servisi ikilinin birlikte ilk bakış fotoğraflarını paylaşarak dördüncü sezonun prodüksiyonunun resmen başladığını doğruladı.

Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafın başlığında “Lütfen Sophie Baek & Benedict Bridgerton için ayağa kalkın!!! İşte Yerin Ha ve Luke Thompson’ın Bridgerton 4. Sezon setindeki ilk resmi fotoğrafı. Artık RESMEN yapım aşamasında.” ifadeleri yer alıyor.

Haziran ayında Netflix, gelecek sezonun Benedict’in aşk arayışına odaklanacağını doğruladı. Üçüncü sezonda kardeşi Colin Bridgerton, Penelope Featherington ile evlenmişti.

Hayranlar gelecek sezonun hikayesini bilseler de, bir sonraki bölüm için oldukça uzun bir bekleyiş var; dizi sorumlusu Jess Brownell dördüncü sezonun yayınlanmasına kadar iki yıllık bir bekleyiş olacağını tahmin ediyor.

The Hollywood Reporter’a konuşan Brownell, “Sezonları daha hızlı bir şekilde yayınlamak için çalışıyoruz ama çekimleri sekiz ay sürüyor, ardından kurgulanmaları ve her dilde dublajlarının yapılması gerekiyor.Yazmak da çok uzun zaman alıyor, bu yüzden iki yıllık bir tempodayız. Hızlanmaya çalışıyoruz ama bu aralıkta bir yerde.” dedi.

Thompson ve Ha’nın yanı sıra Jonathan Bailey de dördüncü sezonda Anthony Bridgerton rolünü yeniden canlandıracağını doğruladı.

Good Morning America’ya verdiği demeçte “Geri dönmek için programımda birkaç hafta var. Senaryoları okumak için sabırsızlanıyorum.” şeklinde konuştu.

Bridgerton’ın 1-3. sezonları Queen Charlotte ile birlikte Netflix’te yayınlanıyor: Bir Bridgerton Hikayesi ile birlikte.