Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beklenen Oldu! Netflix The Witcher’ın Yayın Tarihini Doğruladı

Popüler dijital içerik platformu Netflix, The Witcher’ın animasyonunun yayın tarihini doğruladı.

Popüler dijital içerik platformu

Netflix, Geeked Week etkinliğinin bir parçası olarak The Witcher’ı duyurdu ve  Sirens of the Deep’in 11 Şubat 2025’te yayınlanacağını açıkladı.

Doug Cockle, The Witcher TV şovunun yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich’in yapımcılığını üstlendiği bu tek seferlik filmde Rivialı Geralt’ı canlandırdığı ödüllü video oyunundaki rolünü yeniden canlandırıyor.

A Little Sacrifice adlı kısa öykünün bu uyarlamasında Geralt, bir sahil köyündeki bazı garip saldırıları araştırmak üzere işe alınır. Çok geçmeden insan köylüler ile denizden gelen canavarlar arasında yüzyıllardır süregelen bir savaşın içine çekilir.

Yukarıda izleyebileceğiniz ilk klip, Doug Cockle’ın Geralt için yepyeni bir düşmanı doğrulayan bir tanıtımını içeriyor.

Tanıtım Şu Şekilde:

“Çok yakında, Geralt sadece insanlar ve canavarlarla değil, aynı zamanda deniz insanlarıyla da savaşarak aksiyona geri dönecek. Bu doğru, her şeyden önce deniz insanlarıyla kılıç dövüşü yapacak. İnanılmaz bir şey. Çok havalı olacak.”

The Witcher: Sirens of the Deep, Liam Hemsworth’un Henry Cavill’den canlı aksiyon Geralt rolünü devraldığı Netflix TV dizisinin geniş evreninde geçiyor.

Seslendirme kadrosunda Joey Batey ve Anya Chalotra, The Witcher canlı aksiyon dizisindeki rollerini Jaskier ve Vengerbergli Yennefer olarak yeniden canlandırıyor.

Will Trent’in yıldızı Christina Wren, Jaskier’in eski bir arkadaşı ve Geralt için potansiyel bir aşk ilgisi olan, serinin favorisi Essi Daven rolüyle Witcher evrenine katılıyor.

The Witcher dizisinin yardımcı yapımcısı Mike Ostrowski bu animasyon filmin senaryosunu dizinin yazarlarından Rae Benjamin ile birlikte kaleme aldı. Daha önce 2021 yapımı Netflix animasyon filmi The Witcher’da çalışan Kang Hei Chul filmi yönetiyor: Kurdun Kabusu’nda çalışmıştı.

The Witcher: Sirens of the Deep 11 Şubat 2025’te gösterime giriyor. The Witcher 1-3 sezonları ve spin-off The Witcher: Blood Origin Netflix’te yayınlanıyor. 4. sezon onaylandı.