Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Squid Game Oyuncusu Netflix’in As You Stood By Dizisinde Oynayacak

Squid Game’in yıldızı Lee Yoo-mi Netflix’in yeni gerilim dizisi As You Stood By’ın kadrosuna dahil oldu.

Squid Game'in yıldızı Lee

Japon yazar Hideo Okuda’nın 2014 tarihli Naomi to Kanako romanından esinlenen Güney Kore dizisi, kişisel cehennemlerinden tek çıkış yolu olarak cinayete başvuran iki kadını konu alıyor.

Squid Game’de Player #240 ve zombi hayatta kalma gençlik draması All of Us Are Dead’de Lee Na-yeon karakterlerini canlandıran Emmy ödüllü yıldız Lee Yoo-mi, As You Stood By’da Jeon So-nee, Jang Seung-Jo ve Lee Mu-Saeng ile birlikte rol alacak.

Jeon So-nee, VIP bir mağazada çalışan ve çocukluğunda yaşadığı travma hâlâ peşini bırakmayan sorunlu genç bir kadın olan başrol oyuncusu Eun-su’yu canlandırıyor.

Eun-su, arkadaşınınkine benzer bir kaderi paylaşan, hevesli bir çocuk kitabı yazarı olan Hui-su (Lee Yoo-mi) ile arkadaştır. Jin-pyo (Jang Seung-Jo) ile istismarcı bir evlilik sürdüren Hui-su, eşini öldürmenin özgürlüğe giden tek yol olabileceğini fark eder ve Eun-su’dan yardım ister.

Lee Mu-Saeng, Jinkang Mağazası’nın sahibi Chen Shaobo’yu canlandırıyor. Chen, planlarını öğrendikten sonra Eun-su ve Hui-su’nun müttefiki olur.

Bu arada, Squid Game Netflix’te ikinci sezon için resmen geri dönüyor. Bu yıl 26 Aralık’ta prömiyeri yapılacak olan ölümcül oyunların ikinci raundu, Noel neşesinden bıktıysanız mükemmel bir bayram karşıtı izleme olacaktır.

Yeni bölümlerde baş karakter Seong Gi-hun, Front Man’den intikamını alacak – ya da denerken ölecek.

As You Stood By Netflix’te yayınlanacak.

Squid Game 2. sezon prömiyeri 26 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Üçüncü ve son sezon onaylandı.