Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in The Old Guard 2 Filmiyle İlgili Flaş Gelişme

The Old Guard 2’nin henüz resmi bir vizyon tarihi yok ama filmin yıldızı Luca Marinelli kısa süre önce hayranlarına devam filminin “gerçekten harika” olduğunu söyledi.

The Old Guard 2'nin

Ünlü oyuncu Luca Marinelli 2024 Toronto Film Festivali sırasında Collider’a verdiği demeçte “Filmi görmek ve izlemek için sabırsızlanıyorum. Ama ne diyebilirim ki? Gerçekten harika. Umarım seyirciler gibi ben de izlemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Charlize Theron da bu yaz umutlu bir güncelleme sunduğundan, film her zamankinden daha yakın görünüyor. Aktör, Netflix’in son birkaç yıldır “büyük bir değişimden” geçtiğini ve bunun da filmin yayınlanmasını önemli ölçüde geciktirdiğini açıkladı.

“Bu süreçte biraz sıkıştık ve post prodüksiyonumuz sanırım beş hafta içinde durdu. Çok fazla değişiklik yapıyorlardı ve bunu tamamen anlıyorum. Sonunda tekrar toparladık ve bu konuda gerçekten heyecanlıyım,” diyor Variety’ye.

Filmin bu yıl Netflix’e gelmesi bekleniyordu, ancak Netflix’in Şubat 2024’teki 2024 program duyurusuna dahil edilmediği için hayranlar bunun gerçekleşmeyeceğinden endişeleniyor.

The Old Guard’ın (Netflix’teki en iyi aksiyon filmlerinden biri) devam filminin çekimleri biteli iki yıl oldu.

Netflix, Halle Berry’nin bilimkurgu filmi The Mothership’i post-prodüksiyon gecikmeleri nedeniyle iptal etmişti, bu nedenle hayranlar The Old Guard 2’nin de aynı kaderi paylaşmasından endişe ediyor. Yine de inancımızı kaybetmeyelim, zira ilk film çok beğenilmişti.

Herhangi bir haber beklerken, The Old Guard 2 hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz.