Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yusuf Güney’den Yeni İddia: Joe Biden Klonlanmış

2023 yılının en çok

2023 yılının en çok konuşulan olaylarından birisi Yusuf Güney’in astral seyahat yaptığını açıklaması olmuştu. Astral seyahat ile aya gittiğini, pek çok alem ile görüştüğünü söyleyen Yusuf Güney, bu açıklamalarıyla uzun süre gündemde kalarak konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan Raft programına konuk olan Yusuf Güney, Joe Biden ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ünlü sanatçıya göre önemli isimler, ölmeden önce DNA’ları ile klonlanıyor.

Yusuf Güney raft programında
Yusuf Güney’den Yeni İddia: Joe Biden Klonlanmış

“Joe Biden Klonlandı”

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney yaptığı açıklamada insanların ölmeden önce DNA’ları alınarak klonlandığını, öldükten sonra da ruhunun geri getirilebildiğini söyledi.  “Şöyle ben Biden ile alakalı hep şunu söylüyorum ya bak klonlama tekniği diye bir şey var öyle bir teknoloji var. Klonlama siz mesela öldünüz ölmeden önce DNA kök sarmalından sizin DNA’nızı alıyorlar küçük bir tüpün içerisinde saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl içerisinde geri getirebiliyorlar” diyerek çarpıcı bilgiler aktaran Yusuf Güney, Joe Biden’in son dönemlerde paylaşılan fotoğraflardaki anlamsız hareketlerinin nedeninin de bu olduğunu ifade etti.

Bu açıklamalar sosyal medyayı da ikiye böldü. Bazı kişiler Yusuf Güney’e destek verirken bazıları ise alaycı mesajlar paylaştı.