Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ezel itirafı ile Dikkat Çekti

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu seneler sonra yaptığı Ezel itirafı ile dikkat çekti.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu katıldığı ‘Fenomen’ programında 2009-2011 seneleri arasında yayınlanan ve Canse Dere ile başrolü üstlendiği ‘Ezel’ dizisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

‘Ezel’ ile nasıl tanıştığını ifade eden İmirzalıoğlu, dizi proje aşamasındayken askerde olduğu için yapımcının başka biriyle yola devam edeceğini ifade etti.

Kenan İmirzalıoğlu açıklamasında “O dönem ben askerdeydim. İletişime geçiyorlar fakat benim askerde olduğumu öğreniyorlar. ‘Bir sene bekleyemeyiz. Başka biriyle yola devam edelim’ diyorlar. Fakat içlerine sinmiyor ve beni beklemeye karar veriyorlar. Ben askerden geliyorum o sırada bir arkadaşım bana  ‘İlla oku bu projeyi’ dedi. Benim de o sıra başka bir yapımcıyla ‘beraber çalışabiliriz’ gibi bir flörtüm vardı. Senaryoyu o yüzden okumak istemiyordum. Sonra senaryoyu okudum ve gerçekten çok etkilendim. Söz verdiğim  yapımcıya ‘Ezel’ senaryosunu çok beğendiğimi söyledim. Diğer yapımcıya da ‘Okudum senaryoyu senden haber bekliyorum’ dedim. ‘O da mayısa kadar bana süre ver’ dedi. Ve oldu başladım” şeklinde konuştu.