Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Didem Soydan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e Yanıt Verdi

Ünlü model Didem Soydan, içinde bulunduğu videoya tepki gösteren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e yanıt verdi.

Ünlü model Didem Soydan,

Youtube’da Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın konuğu olan model Didem Soydan’ın ayakkabısından viski içilmesi gündem olmuştu.

Ünlü model Didem Soydan’ın, Youtube’da yayınlanan “Soba” programında ayakkabısından viski içilmesine, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “Bir kadının ayakkabısından içki içiliyor. Rezaletin bini bir para” şeklinde tepki göstermişti. Didem Soydan’ın, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)  Başkanı’na cevabı gecikmedi.

Ali Biçim ve Mesutcan Tomay “Sağlığına” diyerek ayakkabıya dökülen viskiyi içmişti. Sonrasında Soydan’ın Mesutcan Tomay’a “Ayaklarım 36 numara mı bir inceler misin?” demesinden sonra Tomay, “Bu ayaklar öpülür başa konur” diyerek modelin ayaklarını öpmüştü.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ali Biçim ve Mesutcan Tomay’ın manken Didem Soydan’ın ayaklarını öpüp ayakkabısından viski içmesine, “Bir kadının ayakkabısından içki içiliyor. Rezaletin bini bir para” ifadeleriyle sert çıktı.

Şahin’in açıklamasının ardından Didem Soydan, “Biz yaptık beğenmeyen kapatsın beğenen açsın! Türk halkı her şeyi unutur” şeklinde konuştu.