Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz Uğur Reha Muhtar Nafaka Davası Sonuçlandı

Oyuncu Deniz Uğur ile

Oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar‘ın çocukları için başlayan velayet davasında karar verildi. Ebeveynlik raporu isteyen heyetin istediği rapor da çıktı. Raporun ardından mahkeme kesin kararını verdi.  2010 yılında boşanan çift için bundan sonraki süreçte karar kapsamında anne, babaya nafaka ödeyecek.

Mina Deniz ve Poyraz Deniz Reha Muhtar’da Kalacak

Çiftin çocukları Mina Deniz ve Poyraz Deniz’di. İkiz olan iki çocuk için velayet konusunda anlaşma sağlayamayan Deniz Uğur ve Reha Muhtar, mahkeme kararı kapsamında sonuca vardı. Mahkemede Deniz Uğur Reha Muhtar’ın eski eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını belirterek velayet davası açmıştı. Mahkeme Mina Deniz’i Deniz Uğur’a verirken Poyraz Deniz’i ise Reha Muhtar’a vermişti. Bu son karar sonrasında ise Reha Muhtar yeni bir dava açtı. Kendisinde kalan çocuğu için iştirak davası açtı.

Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur ve ikiz çocukları görüntüüs
Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur ve ikiz çocukları

Tüm dava süreçlerinin sona ermesinin ardından Deniz Uğur’un Reha Muhtar’a nafaka ödemesine karar verdi. Aylık 7 bin 500 TL olarak belirlenen iştirak nafakası bundan sonra her ay ödenecek.

Tarafların boşanması ve sonrasındaki velayet süreci Türkiye gündeminde yer almıştı. Yaşanan son nafaka süreci de taraflar arasındaki tartışmalı dönemin sona ermediğini gözler önüne serdi.