Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile Destek Ödemesinde ONAY Verildi! Her Ay…

Ağustos ayı aile destek paketi ödemelerini sağlanmasının ardından önümüzdeki aylarda ne zaman ödemelerin gerçekleşeceği aile destek paketine dair güncel gelişmeleri neler olduğu merak ediliyor. 

Ağustos ayı aile destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın düşük gelirli hanelere 850 TL ile 1250 TL arasında değişkenlik gösteren aile destek paketi ödemelerini ağustos ayında iletmesi beklenmiyordu ancak ağustos ayının ilk günlerinde kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıl sonuna kadar aile destek paketi ödemelerinin sağlanacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından ağustos ayı aile destek paketi ödemeleri iletilirken, eylül ayı ödemelerinin ne zaman verileceği ve aile destek paketi ödemelerinin hangi tarihe kadar süreceği ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Eylül 2024 Aile Destek Programı Ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nun eylül ayında da aile destek paketini vatandaşlara sağlaması bekleniyor. Eylül ayı aile destek paketi ödemelerinin hangi tarihte iletileceğine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak aile destek paketi ödemeleri genellikle ay ortasına doğru sağlandığı için 10 Eylül civarında hane içinde kişi başına düşen aylık lira gelirle 850 TL ile 1250 TL arasında değişkenlik gösteren aile destek programı ödemeleri verilebilir. Eylül ayının ortalarına doğru yaklaşırken aile destek paketi ödemelerinin sağlanması halinde de bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyu bilgilendirilecek. 

Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Bitecek?

Eylül ayının ortalarına doğru Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın aile destek paketi ödemelerini ülke genelindeki hak sahibi vatandaşların hesaplarına aktaracağına dair tahminler bulunurken, aile destek programının hangi tarihte sona ereceği de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Aile destek paketi ödemelerinin yıl sonuna kadar verileceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Bu durumda, 2024 yılının son ayına kadar 850 TL ile 1250 TL arasında değişkenlik gösteren aile destek paketi ödemeleri iletilecek. 2025 yılında da aile destek programı çerçevesinde dar gelirli hanelere sosyal yardım sağlanmasına ilişkin kararlar alınması halinde bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalar yapılabilir. Aile destek paketinden yararlanan vatandaşlar da güncel gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip edecekler.