Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AJet 590 TL’ye Uçak Bileti Satıyor! Tarih Belli Oldu

AJet tarafından yapılan açıklama ile birlikte yurtiçinde 590 TL’den başlayan uçak bileti fırsatının detayları belli oldu. 

AJet tarafından yapılan açıklama

AJet önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayının son günlerinde de bilet alım fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 27-28 Ağustos tarihlerinde, 16 Eylül 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlar için alınacak biletlerin 590 TL’den başlayacağı açıklandı. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, AJet’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı. 

AJet İndirimli Bilet Kampanyası

AJet tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanya için biletleme tarihleri 27-28 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Uçuş tarihlerinin ise 16 Eylül 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasında olması gerekiyor. Fırsat çerçevesinde uçak bileti 590 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, kampanya başlangıç tarihi Türkiye saatiyle 27 Ağustos 00.00 olarak belirlendi. Kampanya tüm iç hat tek yön direkt uçuşları kapsarken, KKTC uçuşları kampanyaya dahil edilmedi. Ayrıca fırsat sadece Basic Paket ücreti için geçerli olacak. 

Uçak Bileti Kampanyaları 2024 Ağustos

Okulların açılmasına çok az bir süre kala AJet’in duyurduğu fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı uçak bileti alım fırsatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Havayolu firmaları önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu durumda, havayolu firmalarının resmi internet sitelerinde bulunan kampanyalar sayfalarından güncel fırsatlara erişilebilir. Havayolu firmalarının yanı sıra bankalar da uçak bileti kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu için bankaların resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları da incelenebilir.