Akaryakıtta İNDİRİM Müjdesi! 230 TL İndirimle Depolar Ucuza Dolacak

Ağustos ayının ortalarına doğru ilerlerken küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak benzin ve motorin fiyatlarında değişiklikler yaşanırken, söz konusu akaryakıt fiyatlarının yanı sıra indirimler ve kampanyalar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da bankalar belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Temmuz tarihinde […]

Ağustos ayının ortalarına doğru ilerlerken küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak benzin ve motorin fiyatlarında değişiklikler yaşanırken, söz konusu akaryakıt fiyatlarının yanı sıra indirimler ve kampanyalar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da bankalar belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde akaryakıt alımında 230 TL indirim sunulurken, fırsatın detayları merak konusu oldu. ING de kampanyayla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı. 

ING Akaryakıt Kampanyası

ING tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında ING kredi kartı ile bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde dört defa 800 TL harcama yapanlar 230 TL indirim elde edebilecekler. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce OPET yazıp 2205’e SMS gönderilmesi gerekirken, ING tarafından yapılan açıklamaya göre fırsat çerçevesinde elde edilen 230 TL indirim 20 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak. Fırsat çerçevesinde en fazla 230 TL indirim elde edilebilirken, kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Garanti BBVA POS’undan gerçekleşmesi gerekiyor. 

ING Kampanyaları 2024 Ağustos

ING’nin 15 Ağustos tarihine kadar devam ettireceği 230 TL indirimli akaryakıt fırsatının yanı sıra, ING müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin ING düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt kampanyasının yanı sıra, farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bonuslara erişmek, yeni kampanyalar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler de ING’nin resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. 

Exit mobile version