Almanya’da Risk Yüksek Denilerek Destek İstendi

Almanya’da Euro 2024 heyecanı devam ediyor. Tüm Türkiye’nin beklediği maç ise bu akşam 22.00’de oynanacak. Türkiye Hollanda çeyrek final maçı öncesinde ise maç en yüksek riskli maç olarak belirlendi. Konuyla ilgili Berlin Polis Sendikası’ndan yapılan açıklamada maç öncesinde önlemlerin arttırıldığı ifade edilirken alarm seviyesinin de yükseğe çekildiği ifade edildi. Bu açıklamalar ile tüm personellerin göreve […]

Almanya’da Risk Yüksek Denilerek Destek İstendi

Almanya’da Euro 2024 heyecanı devam ediyor. Tüm Türkiye’nin beklediği maç ise bu akşam 22.00’de oynanacak. Türkiye Hollanda çeyrek final maçı öncesinde ise maç en yüksek riskli maç olarak belirlendi. Konuyla ilgili Berlin Polis Sendikası’ndan yapılan açıklamada maç öncesinde önlemlerin arttırıldığı ifade edilirken alarm seviyesinin de yükseğe çekildiği ifade edildi. Bu açıklamalar ile tüm personellerin göreve çağrıldığı ve çevre bölgelerden destek istendiği duyurulurken maç öncesi ve sonrasında da güvenliğin üst düzeyde tutulacağı ifade edildi.

Merih Demiral Cezasına Dikkat Çekildi

Maçın yüksek riskli olarak değerlendirilmesinde son maçta yaptığı bozkurt işareti sonrasında ceza alan Merih Demiral’ın cezasına da dikkat çekildi. Türkiye’nin ve taraftarların bu ceza nedeniyle tepkili olduğu ifade edilirken Hollanda ile Türkiye arasındaki gerilim de yüksek riskli maç olarak değerlendirilmesinde etkili oldu.

Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann tarafından yapılan açıklamada Türkiye Hollanda maçı için “Türkiye-Hollanda, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz.” denildi.

Bugün oynanacak maç ile Türkiye’de tek hedef Hollanda’yı eleyerek yarı finale yükselmek.

Exit mobile version