Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amy Adams Nightbitch Filminde Başrolü Kaptı

Ünlü oyuncu Amy Adams, Nightbitch isimli yeni bir komedi filminde başrol olarak bir sonraki rolünü kaptı.

Ünlü oyuncu Amy Adams,

Bridesmaids’den Annie Mumolo ve Moneyball’dan Stan Chervin tarafından yazılan Lazy Susans, bir rock grubu kurmaya karar veren bir grup annenin hikayesini anlatacak.

Deadline’a göre film, COVID-19 salgını sırasında kurulan Boston merkezli bir grup olan The Lazy Susans’ın gerçek hayat hikayesinden esinleniyor.

Adams komedinin başrolünde yer almakla kalmayacak, aynı zamanda yapım şirketi Bond Group Entertainment aracılığıyla Stacy O’Neil ile birlikte yapımcılığını da üstlenecek. Filmin konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeniyle ilgili daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı.

Bu arada, aktörün yaklaşan filmi Aralık ayında vizyona girmeden önce ilk fragmanını yayınladı. Rachel Yoder’ın 2021 tarihli romanından uyarlanan Nightbitch’te Adams, dramatik bir dönüşüm geçiren banliyöde yaşayan bir anneyi canlandırıyor.

Korku komedisi, hayatı yürümeye başlayan çocuğu ve kocasının etrafında dönen eski bir sanatçıyı konu alıyor. Evde oturan yorgun anne kısa süre içinde bazı fiziksel değişiklikler fark etmeye başlar, hatta keskin dişleri ve “tüylü” saçları hakkında yorum yapar.

Nightbitch Filmi Hakkında

Adams’ın karakteri geceleri kendini bir köpeğe dönüşürken buluyor. Daha sonra şiddetli hayvani dürtülerini dizginlemek için bir yolculuğa başlıyor.

Fragmanda Adams’ın köpek davranışlarına büründüğü, vahşice yemek yediği, bahçede çukurlar kazdığı ve bir köpek sürüsüyle mahallede dolaştığı görülüyor.

Marielle Heller’ın yazıp yönettiği Nightbitch’te ayrıca Scoot McNairy, Mary Holland, Zoë Chao, Jessica Harper, Darius De La Cruiz, Archana Rajan, Ella Thomas, Stacey Swift, Adrienne Rose White ve Roslyn Gentle rol alıyor.

Nightbitch 6 Aralık’ta sinemalarda gösterime girecek.