Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Angelina Jolie’nin Yeni Filmi Maria İçin Yayın Tarihi Verildi

Ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin yeni filmi Maria’nın Netflix’teki yayın tarihi kesinleşti.

Ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin

Angelina Jolie’nin opera sanatçısı Maria Callas’ı canlandırdığı film, 11 Aralık Çarşamba günü (Variety aracılığıyla) yayın servisinin Amerikan versiyonuna düşecek. Bundan önce, 27 Kasım’da ABD’de kısa bir sinema gösterimi yapılacak.

İngiltere’de film StudioCanal tarafından 10 Ocak’ta sinemalarda gösterime girecek, ancak burada yayın tarihi henüz onaylanmadı.

Maria prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yaptı ve Jolie’yi gözyaşlarına boğan sekiz dakikalık bir ayakta alkışlama aldı. Ardından bir teklif savaşı başladı ve yayın devi ABD dağıtım haklarını kazandı.

Jackie ve Spencer’ın yönetmeni Pablo Larraín’in yönettiği ve Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight’ın senaryosunu yazdığı filmin aldığı tepkiler, pek çok eleştirmenin Jolie’nin performansını övmesine ve hem Jolie’ye hem de filme ödül başarısı için bahşiş vermesine neden oldu.

Kırmızı loş ışıkta bir televizyon ve televizyon ekranında Netflix logosu

Netflix anlaşması duyurulduğunda Larraín şunları söyledi:

“Bu, hayatını dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler için sahne almaya adadıktan sonra sonunda kendi sesini, kendi kimliğini bulmaya ve kendisi için şarkı söylemeye karar veren Maria Callas’ın yaratıcı bir hayal gücü ve psikolojik portresi. Bu hikayeyi anlatmaktan ve Maria’nın hayatında yaptığı gibi dünya çapındaki izleyicilerle paylaşmaktan büyük onur duyuyorum.”

Jolie role hazırlanma süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Neredeyse yedi ay çalıştım çünkü Pablo ile çalışırken hiçbir şeyi yarım yamalak yapamazsınız. En harika şekilde, gerçekten çalışmanızı, gerçekten öğrenmenizi ve antrenman yapmanızı talep ediyor.

İlk kez şarkı söylediğimde çok gergin olduğumu hatırlıyorum. Oğullarım oradaydı ve başka kimse gelmesin diye kapıyı kilitlemeye yardım ettiler ve ben titriyordum. Pablo, nezaketi sayesinde beni küçük bir odada başlatıp La Scala’da bitirdi. Bu yüzden bana büyümem için zaman verdi.”

Maria 11 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.