Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple Mac Mini İçin Yeni Bir Boyuta Geçiş Yapabilir

Apple Mac mini, M4

Apple Mac mini, M4 işlemci ile beraber yeni bir boyutta tanıtılabilir. M4 işlemcili Mac mini detayları belli oldu.

Apple’ın ürettiği ve oldukça sevilen taşınabilir Mac mini modeli, yeni bir boyuta geçiş yapabilir. 2010 yılından bu yana herhangi bir tasarım değişikliği yapmayan Mac mini, 2024’te daha da küçülecek. Telefon ve tabletlerde ölçüler büyümeye devam ederken, Apple Mac mini için daha ufak boyutlar sunabilir.

Ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan paylaşımlara göre, yeniden tasarlanacak Mac mini, bu sene tanıtılabilir. Halihazırda satışta olan modele kıyasla daha küçük boyuta sahip olması beklenen cihaz, Apple TV ile aynı boyutlarda olabilir.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan M4 işlemci ile beraber tanıtılması beklenen Mac mini, iki versiyonda satışa çıkacak. M4 işlemcili ve M4 Pro işlemcili olacak model, J773 kod ismiyle görüntülendi. Yeni Mac mininin daha küçük olacağı fakat 1.4 inç yüksekliğe sahip mevcut modelden daha uzun olabileceği iddia edildi.

Mac Pro, Mac Studio, ve MacBook Air modellerinin 2025’te çıkacağı öngörülüyor. Mac mini için tanıtım tarihi olarak ise ekimde gösteriliyor. Herhangi resmi bir açıklama yapılmazken, yeni modelin daha uygun fiyatlı olacağı da konuşuluyor.