Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple Vision Pro’nun Avrupa Macerası Başlıyor

Apple tarafından geliştirilen ve

Apple tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde ciddi bir düşüş yaşayan Apple Vision Pro için Avrupa sürecinin başladığı ifade edildi. ABD’nin ardından Avrupa’daki tüm Apple mağazalarında satışa çıkarılan ürün, ABD’de düşen satışlar için bir ivme yakalanmasını sağlayabilir. Öyle ki tanıtım sonrasında büyük bir akım yaratan ürün, uzun süreli kullanımlarda ciddi sorunlara neden olmuştu. iadeler ile gündeme gelen Apple Vision Pro için şu anda Avrupa’dan alınacak sonuçlar oldukça önemli.

Apple Vision Pro Avrupa Fiyatı Belli Oldu

Apple Vision Pro için kritik Avrupa sürecinde fiyatların açıklanması yeni bir tartışma yarattı. Öyle ki Apple’ın yeni modeller için İngiltere’de 3.499 Euro, Avrupa genelinde ise 3.999 Euro gibi bir etiket belirlendi. Rakiplerine göre çok yüksek fiyata sahip olan Apple Vision Pro için şu anda satışlardaki en büyük engellerden birisi fiyat olarak görülüyor.

Yıllık Hedef 500.000

Apple’ın satışlarındaki yıllık hedefi 500.000 olarak güncellendi. Meta ve Quest’in ise 20 milyon satış rakamını geçtiği biliniyor. Bu kapsamda ise Apple’ın hedeflerini tutturması oldukça zor görünüyor.