Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşkım Kapışmak 2025 Kehanetlerini Tek Tek Sıraladı

Davranış bilimleri uzmanı ve

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak Maia Ece Ergönenç’in YouTube programına konuk oldu. 2025 yılına dair farklı çıkışlar yapan Aşkım Kapışmak, sözleriyle herkesi şaşırttı. En son kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan ancak serbest bırakılmasıyla konuşulan Aşkım Kapışmak, bu sefer 2025 yorumu ile gündeme geldi.

“Herkes Delirecek”

Aşkım Kapışmak 2025 yılı itibariyle herkesin delirmeye başlayacağını, sokaklarda bu insanların dolaşmaya başlayacağını söyledi. 2025 itibariyle paranın el değiştireceğini de söyleyen Aşkım Kapışmak’a göre sistem tamamen el değiştirecek ve değişecek. Yeni bunalımlı dönemden en çok etkilenenler ise sanatçılar olacak. Modanın ve trendlerin kaybolacağını ifade eden Aşkım Kapışmak, bunların kehanet olmadığını ifade etti.

Aşkım Kapışmak’ın bu sözleri üzerine değerlendirmeler yapan Ergönenç ise “Bunların hiçbiri kehanet değil, bunlar topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar” dedi.