Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayrılık Sonrası Devrim Özkan’dan Lucas Torreira Mesajı

Galatasaray’ın oyuncusu Lucas Torreira

Galatasaray’ın oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan ancak aşkı kısa süren ünlü oyuncu Devrim Özkan ayrılık sonrasında ilk kez açıklamalar yaptı. Aşk yaşadıkları dönemde haklarında çok farklı iddiaların ortaya çıktığı çift, bu dönemde herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak ayrılık sonrasında ilk açıklama Devrim Özkan’dan geldi. Ünlü oyuncu açıklamaları ile dikkat çekti.

Devrim Özkan’dan Torreira Açıklaması

Türkiye’de büyük dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Ne Gemiler Yaktım gibi projelerde yer alarak performansıyla dikkat çeken Devrim Özkan, özel hayatında ise Lucas Torreira ile çok konuşulmuştu. 2. Sayfa’ya açıklamalarda bulunan Devrim Özkan, Torreira’nın kendisi için çok değerli birisi olduğunu, güzel bir ilişki yaşayarak noktaladıklarını ifade etti.

Ayrılık Sonrası Devrim Özkan’dan Lucas Torreira Mesajı
Ayrılık Sonrası Devrim Özkan’dan Lucas Torreira Mesajı

“O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı… Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız” diyerek aşkı hakkında net değerlendirmelerde bulunan güzel oyuncu, bu açıklamaları sonrasında sosyal medyada da ilgi gördü. Biten bir aşkın ardından söyledikleri ile övgü alan oyuncunun bir sonraki aşkı da merak edilmeye başlandı.