Baby Reindeer’dan Jessica Gunning’in Yeni Rolü Belli Oldu

Baby Reindeer'dan Jessica Gunning, Agatha Christie'nin The Mysterious Affair at Styles isimli eserinin Audible için uyarlanan seslendirme kadrosuna katıldı.

Jessica Gunning, dedektif Hercule Poirot rolünde Game of Thrones’tan Peter Dinklage ve Poirot’nun arkadaşı Yüzbaşı Hastings rolünde Station Eleven’dan Himesh Patel ile birlikte antagonist Evelyn Howard olarak rol alacak.

Christie’nin 1920’de yayınlanan ilk romanından uyarlanan The Mysterious Affair at Styles, yaralı Yüzbaşı Hastings’in zengin bir ailenin reisi olan Emily Inglethorp’un (Harriet Walter) ölümüne karışmasını konu alıyor.

Hasting, I. Dünya Savaşı’nda görev yaptıktan sonra iyileşmek için Inglethorps’ların büyük kır malikanesine davet edilir, ancak aile reisi Emily ölü bulunduğunda işler hızla ters gider.

Akrabaları Emily’nin öldürülmüş olabileceğini anlayınca, hiç kimse şüpheden uzak değildir ve her birinin kendine göre sebepleri vardır.

Gizemi çözmek ve aileyi medya spekülasyonlarından korumak isteyen Hastings, ne olduğunu bulmaya kararlı olan Poirot’yu çağırır.

Uyarlamanın oyuncu kadrosunda Alfred Inglethorp rolünde Deadpool & Wolverine yıldızı Rob Delaney ve Lawrence Cavendish rolünde Game of Thrones’tan John Bradley’nin yanı sıra John Cavendish rolünde Phil Dunster, Mary Cavendish rolünde Patsy Ferran ve Cynthia Murdoch rolünde Vivian Oparah yer alıyor.

Kasım ayında Audible’da yayınlanacak olan The Mysterious Affair at Styles Anna Lea tarafından yazıldı ve Prevenge’den Alice Lowe tarafından yönetildi; filmin müzikleri aktör ve müzisyen Johnny Flynn’e (Ripley) ait.

Gunning ayrıca yıldızlarla dolu aile filmi The Magic Faraway Tree’de Claire Foy, Andrew Garfield ve Nicola Coughlan ile birlikte rol alacak.

Enid Blyton’ın aynı adlı kitap serisinden uyarlanan filmin yönetmenliğini, Hayaletler filmiyle tanınan ve Paddington 2 ve Wonka filmlerini Paul King ile birlikte yazan Simon Farnaby’nin senaryosundan Ben Gregor üstleniyor.

The Mysterious Affair at Styles 14 Kasım’da tüm dünyada Audible’da yayınlanacak.

Exit mobile version