Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beetlejuice Beetlejuice Filmi Etkileyici Bir Hasılat Elde Etti

Beetlejuice Beetlejuice filmi Jenna Ortega için yeni bir rekor kırarak büyük bir patlama ile açıldı.

Beetlejuice Beetlejuice filmi Jenna

Büyük bir merakla beklenen devam filmi 6 Eylül Cuma günü sinemalarda gösterime girdi. Deadline’a göre ABD gişelerinde şimdiden 110 milyon dolar gibi etkileyici bir hasılat elde etti.

Devam filmi, ömür boyu toplam 74,7 milyon dolar kazanan 1988 yapımı orijinal filmden daha iyi bir performans sergiledi. Ayrıca 100 milyon dolarlık kendi tahminlerini de aştı.

Beetlejuice Beetlejuice, ilk filmdeki olayların otuz yıl sonrasında geçiyor ve Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara, Beetlejuice, Lydia ve Delia Deetz rollerini yeniden canlandırıyor.

İzleyiciler ayrıca Lydia’nın Jenna Ortega tarafından canlandırılan yabancılaşmış genç kızı Astrid ile de tanışıyor. Ani bir trajedinin ardından, üç Deetz kadını Winter River’daki hayalet eve geri dönmek zorunda kalır. Ancak Astrid’in tavan arasında ikonik modele rastlamasıyla kaos bir kez daha başlar.

Ortega İçin Bir Rekora İşaret Ediliyor

Filmin önemli çıkışı Ortega için bir rekora işaret ediyor. Beetlejuice Beetlejuice, Başkan Yardımcısı’nın kızını canlandırdığı Iron Man 3’teki küçük rolü dışında aktörün ABD’deki en büyük açılışı oldu.

Korku komedisi aynı zamanda yönetmen Tim Burton’ın Alis Harikalar Diyarında’nın 116,1 milyon dolarlık hasılatından sonra en büyük ikinci açılışını yaptı.

Uzun zamandır beklenen filmin oyuncu kadrosuna Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe ve Danny DeVito katıldı. Şu anda yüzde 76’lık saygın bir Rotten Tomatoes puanına sahip olan film, selefinin %83’lük puanının biraz gerisinde kalıyor.

Digital Spy’ın eleştirisi şöyle: “Beetlejuice Beetlejuice, 1988’deki Beetlejuice’un yenilikçi ve benzersiz gösterisini asla taklit etmeyi amaçlayamaz, ancak onun lezzetli eksantrik eğlence anlayışını kesinlikle yakalıyor.”

Beetlejuice Beetlejuice şimdi sinemalarda.